top of page
  • Writer's picturePanionios Summer Camp

Ενημέρωση για τον Καύσωνα



Ο Πανιώνιος Γ.Σ.Σ. ενημερώνει τους γονείς και τα παιδιά που συμμετέχουν στην 4η περίοδο του Panionios Summer Camp 2023 πως την Πέμπτη 13/7 και την Παρασκευή 14/7 η διοργάνωση θα λειτουργήσει με κάποιες προσαρμογές λόγω των υψηλών θερμοκρασιών.


Οι προσαρμογές θα αφορούν το ημερήσιο πρόγραμμα των ομάδων με σκοπό τα παιδιά την 2η και 3η ώρα της Πέμπτης καθώς και ολόκληρο το πρόγραμμα της Παρασκευής να βρίσκονται σε κλειστές εγκαταστάσεις, με εξαίρεση το ανοιχτό κολυμβητήριο. Το πρόγραμμα θα διαμορφωθεί το πρωί της Πέμπτης και το πρωί της Παρασκευής με γνώμονα την προσέλευση των παιδιών στο Camp και των θερμοκρασιών που θα έχουμε κατά την διάρκεια της ημέρας.


Κάνουμε σύσταση προς τους γονείς, όλα τα παιδιά να έχουν μαζί τους καπέλο, παγούρι με νερό και να φορέσουν από το σπίτι αντηλιακό (χωρίς να το φέρουν στο camp μαζί τους). Επίσης, παροτρύνουμε τους γονείς να έρθουν για την παραλαβή των παιδιών τους στις 2:00.


Με τις έως τώρα πληροφορίες που έχουμε για τον καύσωνα ενημερώνουμε πως το Panionios Summer Camp θα λειτουργήσει κανονικά Πέμπτη και Παρασκευή στο ωράριο 8:30 με 16:00 και θα ενημερώσει γονείς και παιδιά για όποια αλλαγή υπάρξει μέσα από την ιστοσελίδα του www.panionioscamp.gr.







306 views0 comments
bottom of page